Posted on

Dobrodošli

Pozdravljeni vsi ljubitelji lepe preje.

Veseli me, da smo se spoznali, še bolj pa, da vam lahko predstavim Mojo prejo. V spletni trgovini imamo pisano, mehko in nadvse prijetno prejo iz Toskane. Gre za kvalitetne klopke, izdelane v Italiji.

Obiščite spletno trgovino in si oglejte barve, ki jih ponujamo. Izbirate lahko med volneno prejo, alpako, merinom in lanom, ter zanimivo kombinacijo volne in bombaža. Naj vas na tem mestu opozorim, da fotografija težko ujame popoln odtenek barve, se pa trudimo, da bi se mu čimbolj približali.

Za tale blog, poleg spletne trgovine, sem se odločila, ker bi vam rada mojo prejo predstavila tudi skozi izdelke.

Predvsem pa upam, da se mi boste vsi ljubitelji pletenin, kvačkanja in štrikanja, kmalu oglasili v komentarjih. Pa bomo poklepetali in si kakšno idejo izmenjali :). Vse prav lepo vabim, da z nami delite svoje izkušnje, štrikane in kvačkane umetnine. Lahko se nam oglasite v komentarjih, na facebookovi strani ali po mailu.

* * *

Jaz pa sem se, ob opravljanju vseh neprijetnih birokratskih zadev za odprtje spletne trgovine, sproščala s čudovitim 100% lanom. Nastali so tile kvačkani, rustični, podstavki za skodelice ali kozarce.

IMG_0309

 IMG_0305-002

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja